forside om oss livet med en Emma ned i vekt/kosthold barns kosthold mat/oppskrifter bryllup

Vr store kjrlighet om dagen

h, jeg ELSKER det alts! Skulle nesten tro jeg var gravid, for jeg M BARE HA to knekkebrd med makrell i tomat til frokost hver dag.

Emma elsker det ogs, s det gr mye makrell i tomat her om dagen:p Fr i tiden var det et veldig billig plegg, men er ikke det lenger akkurat. Men gud s godt da..

Emmert elsker forresten tran. Gr det egentlig ann? Nr hun fr ei teskje s lyser ansiktet hennes opp i et stoooort glis ogs flger hun etter flaska for f mer. Ler like godt hver gang, for det burde jo virkelig ikke vre mulig. Men hun er jo vant til f fiskeolje og det smaker tretten hakk verre enn "vanlig" tran.

Frihet! Lykke! 10 kilo lettere!

I dag har jeg hatt EKSAMEN!
Anatomi/fysiologi/mikrobiologi og hygiene.

Det er s deiliiiig vre ferdig!
DEILIG! Fles minst 10, kanskje 100 kilo lettere!

Vet ikke helt hvordan det gikk. Er liksom s vanskelig si. Tror det gikk greit.
Uansett hvordan det gikk s er jeg stolt over megselv om str p med full jobb, skole og ikke minst frsteprioriteten, som alltid er Emmerten.

Hper alle dere barnefrie heltidsstudenter der ute nyter friheten i fulle drag:p

HADE BRA "MENNESKEKROPPEN"! Du har vrt fin ha, men n er OVER!

Menneskekroppen

Julekjole!

Har leta s lenge og absolutt OVERALT etter en julekjole..
Og endelig fant jeg den jeg har leta etter!



Fra Asos

Endelig noen som tar tak i denne bloggukulturen!

Dagens nringsliv om bloggere som tar seg fett betalt for snikreklame

Har irritert meg s lenge over alle snikreklamererene der ute i bloggverden!

Skulle jo tro at nr man LEVER av blogge, eller er s etablert at man blir tilbudt sponsing eller mottar produkter for reklamere for dem, s skulle man tatt seg tid til se litt p markedsfringsloven hvor det str ganske tydelig at SNIKREKLAMERING ER ULOVLIG.

Trodde uansett det var common knowledge..

skrive klart og tydelig at N REAKLAMERER JEG FOR NOE OG DET TJENER JEG PENGER P, det er vel egentlig bare snakk om ren fornuft og egentlig litt hflighet? Spesielt nr man har innvirkning p s mange smjenter som mange av disse bloggbertene har.

To spinn or not to spinn.

Jeg skal p spinning i dag klokka 18.
VIL ikke p noe slags niv..
I det HELE tatt liksom.

Hele meg bare stritter i mot..
VILIKKEVILIKKEVILIKKE

Men det kommer jo til fles s deilig etterp? Ikke sant? Eller?

Emma sin absolutte favorittmat

Er og blir havregrt!




Vi koker opp ca en neve STORE havregryn, heller p 50/50 H-melk og vann, koker opp og lar det koke i ca ett minutt.
Blander inn en stor spiseskje med Cottage cheese (for proteiner) og en kladd med smr (for fett), en teskje kanel (for antioksidanter) og litt Stevia. (Naturlig stningsmiddel som er 200-300 ganger mer stt enn sukker, s det trengs bare en bitteliten pinch)

Ogs nyyyyter vi.

Fin og balansert for opprettholde et mest mulig stabilt blodsukker. S godt det lar seg gjre med havregryn da..

Detta kan lillesnupp spise til evigheten, tror jeg! Litt morsomt, for det var jo den aller frste maten hun fikk og hun har elsket det ever since. Og nr hun er syk og ikke vil ha noooe annet, s hjelper det alltid med litt grt.





Mere grt, mere grt!

Fylt og gratinert Squash

Aaaah, s deilig!




Fant oppskriften p den fantastiske LCHF-bloggen

Del Squashen i to.
Pensle med olje, dryss salt og pepper over.
Sett de i ovnen p ca 200 grader i ca 30 minutter.

Mens du venter:
Smelt smr og brun lk og paprika i en kjele.

Nr Squashen er mr, ta de ut av ovnen, skrap ut "innmaten" bland den med smr/lk/paprika og legg tilbake i skallet igjen.
Ha p masse parmasan og sett inn i ovnen i ca 10 minutter, til osten er gylden.


Vi var ikke srlig sultne noen av oss, s spiste de uten noe ved siden av, men det er nok herlig tilbehr til hvilken som helst type kjtt/kylling.

Ogs er det sikkert kjempegodt ha byggris i blandinga! Eller kjttdeig kanskje?

Hjemmelaget karamellpudding

Denna lagde jeg til Thomas og Stefaren min p farsdagen.




Litt av et mesterverk, eller? Ikke akkurat veldig pen, men den var kjeeempegod og veldig enkel lage!

1. Sett stekeovnen p ca 120 grader
2. Ha ca 150 gram fruktose eller sukker i en brdform p 2 liter.
3. Sett formen med sukker i stekeovnen og pass p den HELE tiden. Dette skal f en gyllenbrun farge og bli karamell, men svir seg veldig fort.

4. Bland og sil 6 egg.
5. Bland egg med 12 dl H-melk, 4 ss sukker eller 3 ss fruktose og 1 ss vaniljepulver.

6- Hell melk/eggeblandingen i den ildfasteformen, over karamellen, sett den i ovnen i vannbad og la st i ca 1 time p 150 grader ogs 1 time p 100 grader.

Emma sin matfavoritt om dagen

Fiskepinner, brokkoli og potet




Til mamman sin store glede s spiste hun opp all brokkolien og nesten ikke noe potet:p
Barn liker jo mat med mye, sterk farge, s det er nok derfor;)

Lyst til lage bok av bloggen..

Har tenkt til slette alle gamle innlegg av Emma.. Fra fr hun ble fdt og frem til n. Men m jo ta vare p dem.. Har ikke akkurat vrt flink til skrive "dagbok" snn ellers.

Noen som vet om en enkel mte gjre det p? Lage bok alts.

Les mer i arkivet Desember 2010 November 2010 Oktober 2010





Anneli og Emma-Sophie

25, Fredrikstad

Kontakt: ilennana@hotmail.com Facebook: Anneli Aurora Fahlstrm Nordli Opptatt av kosthold, glad i mat, har ei nydelig datter og skriver om en blanding av alt mulig som opptar meg i hverdagen.

Sponsorer



Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits