forside om oss livet med en Emma ned i vekt/kosthold barns kosthold mat/oppskrifter bryllup

Man skal tåle mye..

Som lavkarber, nå om dagen, gett:p

Ikke bare er jeg egoistisk, miljøsvin, hjernevasket, DUM, men det er jaggu min skyld at barna i Afrika sulter også.

Må bare le. Folk har fått for seg at lavkarbo=en halv pakke smør , skylt ned med et par dl fløte til frokost, ca 500 gram KJØTT til lunch og disse tre komponentene satt sammen til middag. Jasså? Jaja. Det er ikke min skyld at folk ikke evner å faktisk undersøke hva saker og ting innebærer, før de uttaler seg med all sikkerhet i verden, gett. Egentlig ikke mitt problem heller. Det er heller ikke min skyld at NOEN drikker fløte og spiser en halv pakke smør om dagen. Ber meg frabedt å bli kalt det ene og det andre pga noen få som trekker det for langt.

Jeg har nå spist lavkarbo siden Juli 2007. Ikke har jeg dødd. Ikke er jeg sjuk. Ikke har jeg blitt nevneverdig uintelligent i løpet av den tiden, heller. Har hverken skjørbuk eller (h)jern(e)mangel.

Jeg spiser MASSE grønnsaker, nøtter, frø, egg, hjemmelaget knekkebrød, heeeeelt normale mengder kjøtt, ei smørpakke varer faktisk maaaaaaaaange dager og tro det eller ei. Egg og bacon har jeg ikke spist sammen på flere ååår. Innimellom spiser jeg både fullkornspasta, byggris, fullkornsris og vanlig grovbrød (iiiiiiiiiiiiiiik, tenk det!!) Men da selvfølgelig til et måltid og ikke til HVERT måltid.

Åh, så dum-teit-ego-usunn jeg er.

Så lenge det er dette jeg trives best med og dette jeg ser som det eneste alternativet for MEG og min kropp, så ser jeg det i grunn bare som sunn fornuft å spise slik. Andre får gjøre akkurat som de vil, uten at jeg skal kalle dem det ene og det andre nedsettende ordet, av den grunn.

Blir ikke mer usunt enn detta, folkens!

Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011

Anneli og Emma-Sophie

26, Fredrikstad

Kontakt: ilennana@hotmail.com Opptatt av kosthold, glad i mat, har ei nydelig datter og skriver om en blanding av alt mulig som opptar meg i hverdagen.

SponsorerKategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits