forside om oss livet med en Emma ned i vekt/kosthold barns kosthold mat/oppskrifter bryllup

Skjerpeseglitt!

Trenger å skjerpe meg litt i matveien, kjenner jeg..Sklidd litt mye ut i det siste (BOMBE!:p)
Nå som jeg er i gang med treninga også, så bør det ikke så vanskelig å holde meg på matta..

  • Starte dagen med EGG. Ingenting er bedre enn en eggestart.
  • Ett C-måltid om dagen.
  • Droppe de store karboutskeielsene i helgen.

Også skal jeg trene styrke tre dager i uka da.. Trener jeg mer enn tre ganger blir det kardio.. Har sååå lyst til å være med på spinning, men tørr ikke.. Å tørre det må være et mål for fremtiden.

Fredag til lading.

ELSKER fredager! Nå har jeg hatt fri treee helger på rad. Er det mulig det a? Føles godt..
Neste helg skal jeg jobbe da.. Men det er leeeenge til. Denne helgen har jo ikke engang begynt.

Holder på og laster ned musikk til morgendagens treningsøkt. Masse Destiny`s child og Beyonce.

 

 

 

Love it!

På ettermiddagen i morgen kommer nevøen til Thomas og skal sove her, jeg må prøve å få lest og gjort ENDEL oppgaver i anatomi/fysiologi. Har satt meg et mål for uka og det er mye jobbing frem dit...

På søndag kommer min kjære, vakre Maren. Ååååh, jeg gleder meg. Er såå lenge siden.

 

God helg!

Må slå et slag for fantastiske ratatouille.

Så godt og så sunt!!:D

 

Her har jeg brukt en grønn paprika, en rød paprika, en squash, en aubergine, en og en halv løk, to bokser krossade tomater, en ss tomatpurè, en ss sambal olek, 4 kyllingfileter, en pakke bacon og masse olivenolje.
Bare til å steke kjøttet for seg, helle alle grønnsakene med bokstomatene i en kjele og la det kose seg så leeeenge du har tid til, jo lengre jo bedre, også tilsette kjøtt noen minutter før det er ferdig og olje til sist.

Ratatouille er så fantastisk fordi at man kan gjøre det så fett eller så mager man bare vil. Med bare kylling og ikke noe olje er det jo nesten ikke noe kalorier å snakke om. (kjipt uten fett, men er jo mange som liker det sånn, så:p) Og vil man ha det fett er det bare til å steke kjøttet i masse smør og f.eks spe på med olivenolje når det ikke skal koke lenger (olje vil ikke ha høy temperatur)

 

Også kan man jo servere det "bart" eller med ris om man spiser sånn jævelskap. Vi har lagd en porsjon med byggris.

NOMNOMNOM.

Lese, lese jevnt og trutt.

OFF!

Jeg savner Emma så det skriiiiker i hjertet.. Hun er jo bare 20 minutter unna, men jeg MÅ få lest litt til eksamen i dag.
Bare 645 timer igjen nå!


Så mine beste venner i dag er:
Deeeilig kyllingsalat med masse fett for klar hjerne.
Options kakao for trøst.
Ramløsa
"Menneskekroppen", Mozart makes you smarter og PCen.

Kald morgen!

Når vi våknet i dag tidlig hadde en sikring tatt kvelden pga oppvaskmaskina..
Varmepumpa går på samme krets, så det var så kaldt her at huff og fysj.
Nå har den stått og blåst på 30 grader i et par timer, så begynner å komme seg.

Emma og jeg benyttet muligheten til å ligge under dyna og se på en episode av Drømmehagen og en halv Baby Einstein, før det var slutt på tålmodigheten hennes.

Lot henne holde på med telefonen min, mens jeg ordna med varmen.. Når jeg kom inn på rommet så hørte jeg bare mamma sin stemme; "Hallooo" og Emma satt og skravla noe veldig.
Ringt til bestemor hun se.. :p

Hun gikk sitt første skritt i går.
Sto og holdt seg i ei skapdør også mistet hun taket, sto leeenge og tenkte på hva hun skulle gjøre før hun tok et skritt og satt seg ned. Skal ikke forundre meg om hun begynner å gå akkurat denne uka som hun skal være borte gitt.
Menmen, heller at besteforeldrene får gleden enn at det skjer i barnehagen eller noe med noen som ikke synes det er sååååååå stort som vi.

 Go i farta med gåvogna <3

 

I dag skal vi trille en tur til byen for å ta opp abonnementet mitt på SATS også prøve å lete frem en butikk med Pierre Robert sportscollection. Skulle trene i dag, men må jo for Guds skyld ha sportsBH..
Må bare vente på at frøkna våkner fra formiddagsluren..

Gruer meg til å levere henne i ettermiddag:(

Hjertesmerte!!

På grunn av jobbsituasjonene våre, skole og alt så må Emma sove hos foreldrene mine denne uka.
Må levere henne på mandagsettermiddagen og hentet henne på fredags ettermiddag.

GRØSS!! Jeg griner på tanken ass!
Men det er jo ingen annen løsning.. Jeg slutter 08, Thomas begynner 07. Det går jo bare ikke opp.

De bor bare 20 minutter unna så jeg kan jo dra og besøke henne hver dag da, så er ikke så farlig egentlig, men likevel da.Mamma savner deg alt for mye allerede...

Får "benytte" anledningen å få lest litt intensivt til Anatomi/fysiologieksamen.. Den er om under en måned så jeg må bare sette igang. Always with the skippertaks:p

I morgen starter ei ny uke!

Ja, for fra nå så starter mine uker på søndager!

Synes det er helt genialt, rett og slett.
Søndager er jo så lange.. tenk på alt det fornuftige man kan få starta uka med, hvis man tar det på søndag?

Dessuten ang kosthold så kan lørdag være den siste utskeielsesdagen, for søndag er jo en ny uke!

Jeg er så fornøyd med denna avgjørelsen.

Frøken Fryd glimter til igjen.

Kari Jaquesson til angrep på Fedon Lindberg

Synes bare hun er litt latterlig nå, jeg:pSå desperat da... Og ikke minst udregelig ignorant. Sitter med det store, teite, påklistrede gliset sitt i debatter og tror hun kan og vet alt.


Men det er nå hyggelig at jeg er en av 1-2 %, som LYKKES med Fedon da. I must be pretty special. Og hallo. Han tjener penger på å sykliggjøre folks fedme? Kanskje det.. Hun tjener penger på folks fedme hun også, selvom hun ikke sykeliggjør den. Er det bedre da? Går jo for AKKURAT det samme. Bøker, videoer, bullshit. Og nå skal hun vinne kampen med å spille på folks manglende evne til å innhente seg kunskap på egenhånd? Gratulerer.


Ting hun skriver er jo faktisk ikke sant og alle med litt kunnskap kan plassere henne når som helst. Som f.eks at det ikke er noen funksjonsfeil i en kropp som lagrer fett.
Hørt om insulin eller, stakars lille deg?

Nå er det jo sånn at 95% av alle som slanker seg går opp igjen. Så statistikken hennes er ikke akkurat så himla bra den heller, desverre.

Hele hennes filosofi bygger jo på at folk skal beholde viljestyrken hele livet, men sorry.. Viljestyrke er en flyktig ting og er det SISTE man bør basere seg på når det gjelder slanking.

Burde vel egentlig ikke gi henne noe oppmerksomhet, men det er trist, skummelt og skremmende at folk sluker alt hun spyr ut og tror at det er en standard..

 

Det går til helvete!!

Ikke lett å være yndet fotoobjekt.

Kan ikke akkurat si det er LETT å få et skikkelig bilde av Emmert om dagen.
Hun har liksom ikke tid til de helt lange fotosessionene, men har funnet ut at trikset er å vise henne bildene fortløpende.

Utrolig stas å se segselv på den skjermen altså!

 

  

Gimme... zhe.. camera..

 

Tre brukbare bilder av ca 300! Ikke værst.


Da var det tilbake til virkeligheten..

For min kjære mann..

I morgen er pappapermen over og han begynner i ny jobb.. Og jeg skal begynne å jobbe langt mindre.
Er jo ikke akkurat noen hemmelighet at mannfolkjobber har mye mer mulighet for å både betale bedre og ikke minst mye mulighet for overtid, så jeg får vel konsentrere på skolen jeg da.. Og ikke minst så må jeg jo ta meg av lillesnupp, for barnehageplass har vi jo ikke. Skal jo fortsatt jobbe i den faste stillingen min, men blir ikke mye ekstra. Det er nok greit, nå i innspurten til anatomi/fysiologieksamen. Jeg kan ikke en dritt og har planer om å få B, så må nok stå på nå:p Snart bare en måned igjen.

Blir litt av en logistikkoperasjon fremover.. Annenhver uke slutter jeg på jobb 08.. Og siden Thomas da begynner klokka 07 hver dag, så sier jo det segselv at vi har et stort problem! Har en mulighet i ei dame foreldrene til Thomas kjenner, som er nestennabo med oss.. Hun har sagt hun kan ha henne i de timene på morgenen, men jeg er litt skeptisk siden hun er en gammel gammel dame. Hadde Emma ikke vært så stille og rolig som hun er, så hadde det vært helt uaktuelt, men hun er jo så lett å underholde, så vi må nok bare benytte oss av den muligheten.

Hva vi skal gjøre når jeg skal rett fra jobb til skole, det vet jeg ikke. Må kanskje hjemmom og hente henne også kjøre henne til dagmammaen sin, som bor rett ved skolen da.. Aner ikke:p I uka som kommer jobber jeg bare på tirsdag og mamma har mye fri, så da blir det der hun skal være.. Også kanskje en liten tur til dagmammaen på torsdag, når jeg skal på skolen.

Ornær sæ!!

Får håpe vi får en barnehageplass snart.. Fikk en i uka som gikk, men det var i Fredrikstad, så det hjelper ikke stort.

Les mer i arkivet » Desember 2010 » November 2010 » Oktober 2010

Anneli og Emma-Sophie

25, Fredrikstad

Kontakt: ilennana@hotmail.com Facebook: Anneli Aurora Fahlstrøm Nordli Opptatt av kosthold, glad i mat, har ei nydelig datter og skriver om en blanding av alt mulig som opptar meg i hverdagen.

SponsorerKategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits