forside om oss livet med en Emma ned i vekt/kosthold barns kosthold mat/oppskrifter bryllup

April med STORE planer p seg.

Inspirert av sizesmall skal jeg innfre stjernesystem i April.





Kan f fire stjerner hver dag
  • drikke 3 liter vann om dagen
  • spise 3 mltider eller mer
  • unng ststoff (6 pr uke, lrdag utgr)
  • flge Lindbergs prisipper til punkt og prikke


Kan alts oppn tilsammen 116 stjerner og hvis jeg klarer 106 av dem s skal jeg f kjpe denna luringen - Body bug nr jeg fr feriepenger en gang i tiden..

P tide sette opp tempoet litt her. Skal jo tross alt til Hellas i slutten p mai..

Nei, n m jeg bare skjerpe meg alts!!

Startet dagen i dag med en bit med marsipan med sjokoladetrekk (av den hjemmelagde, sukkerfrie sorten, men likevel..)
Da ble jeg s irritert over megselv at jeg mtte bare ta to biter til.
Snn gr det ikke ann holde p.

Det hres jo ikke s ille ut, men det er noe med det starte dagen med en "utskeielse" som forpester hele resten av dagen liksom.
Det er jo egentlig mitt valg, men snn er det.

Merkelig hvordan definasjonen av en sprekk forandrer seg forresten.
Fr kunne det liksom vre 10 brdskiver med smr og ost, n er det tre sm biter med sukkerfrimarsipan..

Jajja, overlever sikkert.
Hadde jeg vrt tynn s hadde jeg vel blitt beskyldt for ha spiseforstyrrelse eller noe snt n, men siden jeg er tjukk s er det nok greit.

N har jeg sett Twilight!

Fin den.
Som ei p Facebook s passende beskrev den: "Herlig cheesy!"

http://backseatcuddler.com/wp-content/uploads/2008/08/twilight-movie-poster.jpg

Det tristeste av alt var nr hun dro fra pappan sin.
HUFFHUFF!

Kjttoman!

Jeg er blitt en skikkeliiiig kjttoman!
Drmmer om kjtt og craver kjtt.

Nr jeg gikk i 5. klasse s bestemte jeg meg for bli vegetarianer (fortsatte spise fugl og fisk) og holdt meg til det til jeg var 19 r.
Litt av en bragd siden det ikke var noe annet enn bare at jeg fikk det for meg, som gjorde at det ble snn.
Var ikke noe prinsipper eller medflelse for dyr eller noe snt liksom..
Men n skal jeg visst ta igjen alt kjttet jeg ikke spiste i de rene??

Begynte jo da spise kjtt igjen, men har ikke vrt s ille glad i det, s har ikke blitt s mye av det uansett.. er ikke srlig glad i rdt kjtt, s spiser ikke noe srlig av det.
Thomas ELSKER kjtt (som mannfolk flest) s etter at jeg ble sammen med han s har det blitt endel mer.

Noen som veit om craving p kjtt kan vre tegn p noe mangel eller no?
JEG VIL HA KJTT!!!
N!!

Tiiiirsdag i pskeuken.

I dag har vi vrt og beskt bestemoren min p eldrehjem.
Hun er ikke helt bra, s det er om gjre benytte sjansen til beske henne, mens vi enda kan..

Etter det dro vi p cafe med foreldrene mine.
Cafeen som ste Linn-Annette jobber p, s slo av en liten prat med henne, fr vi dro hjem.
Og n er vi heime:) (h, s mye begivenhetsrikt vi har fortelle:p)
Sitter og ser p Camilla og tyven 2 p NRK super.
Fantastisk film som jeg ELSKET nr jeg var liten.

http://www.mudistore.no/assets/images/DVDH1028_ae1e36_rszd_2.jpg

H!!! jeg griner snn p slutten. HUFF

Lagde marsipan i gr som jeg skal dyppe i sjokolade i dag.
Mmmmm. PSKESNOP!

Gleder meg flt til pskeferien til Thomas n.
Blir en besksrik ferie. Alle m f besk nr vi endelig har tid til det.

Og det var det jeg hadde fortelle i dag:D

skjeling hos barn etter 6 mneder.

Er det noen som har erfaringer?
Send meg gjerne en mail

sndagsmiddag





Ovnsbakt torskefilet
hjemmelagd Sandefjordsmr og
bakte cherrytomater:
  • skjr et snitt i hver cherrytomat
  • salte, pepre og hell litt olivenolje over
  • sett i ovnen p 100 grader til de ser litt snn delagte ut (jeg hadde de inne i ca 40 minutter. 20 alene og 20 med fisken)

Ukens veiedag

Ned 300 gram.
Det gr jo bare s fort.
NOT!
Men ned er ned. og det er bedre enn oppgang!
Da har jeg gtt ned 7.5 kilo tilsammen og har 29.7 igjen.
Satser p en skikkelig flinkeuke n.

Far og datter

Finnes det noe mer nydelig?



Fedons franske sjokoladekake




Originaloppskriften er snn:
2 plater a 125 g mrk kokesjokolade
150 g smr
5 store egg
125 g fruktose
2 ts vaniljesukker

Springform 24 cm i diameter
Stekes i oven ved 160 grader i 50-60 min.

Smr formen og dekk bunnen med bakepapir
Brekk opp sjokoladen og smelt den sammen med smret p svak varme.
Rr kraftig til sjokolade og smr blir til en jevn masse.
Avkjl til romtemperatur.
Skill eggene.
Pisk en tykk og lys eggedosis av eggeplommene, og halvparten av fruktosen og vaniljesukkeret.
Pisk eggehvitene stive og pisk inn resten av gruktosen til tykk marengs.
Rr sammen sjokoladen og eggedosis og vend i de stivpiskede eggehvitene.
Fyll rren i formen og stek kaken p nederste rille i ovnen.
Sett formen p en rist og avkjl kaken i formen.
Klem ned det spre skallet p kaken nr den er kald og glaser den med sjokoladeglasur

Sjokoladeglasur:
1 dl kremflte eller soyaflte
1 plate a 125 g mrk kokesjokolade

Kok opp flten. Brekk sjokoladen i sm stykker og rr den i den kokende flten s sjokoladen smelter. Gell den over kaken og glatt den forsiktig til. Sett kaken kjrlig s glasuren stivner.



Jeg brukte 100 gram 70% sjokolade og 150 gram Cloetta "sukkerfri" sjokolade i rra og 150 gram Cloetta i glasuren.
Brukte de 70 grammene med fruktose i maregnsen, men byttet ut resten av fruktosen med 2 gram Stevia.
Litt mindre karbohydrater, men ikke s veldig.
Men who cares.

NAMNAMNAM
Les mer i arkivet November 2011 Oktober 2011 September 2011





Anneli og Emma-Sophie

26, Fredrikstad

Kontakt: ilennana@hotmail.com Opptatt av kosthold, glad i mat, har ei nydelig datter og skriver om en blanding av alt mulig som opptar meg i hverdagen.

Sponsorer



Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits