forside om oss livet med en Emma ned i vekt/kosthold barns kosthold mat/oppskrifter bryllup

April med STORE planer på seg.

Inspirert av sizesmall skal jeg innføre stjernesystem i April.





Kan få fire stjerner hver dag
  • drikke 3 liter vann om dagen
  • spise 3 måltider eller mer
  • unngå søtstoff (6 pr uke, lørdag utgår)
  • følge Lindbergs prisipper til punkt og prikke


Kan altså oppnå tilsammen 116 stjerner og hvis jeg klarer 106 av dem så skal jeg få kjøpe denna luringen - Body bug når jeg får feriepenger en gang i tiden..

På tide å sette opp tempoet litt her. Skal jo tross alt til Hellas i slutten på mai..

Nei, nå må jeg bare skjerpe meg altså!!

Startet dagen i dag med en bit med marsipan med sjokoladetrekk (av den hjemmelagde, sukkerfrie sorten, men likevel..)
Da ble jeg så irritert over megselv at jeg måtte bare ta to biter til.
Sånn går det ikke ann å holde på.

Det høres jo ikke så ille ut, men det er noe med det å starte dagen med en "utskeielse" som forpester hele resten av dagen liksom.
Det er jo egentlig mitt valg, men sånn er det.

Merkelig hvordan definasjonen av en sprekk forandrer seg forresten.
Før kunne det liksom være 10 brødskiver med smør og ost, nå er det tre små biter med sukkerfrimarsipan..

Jajja, overlever sikkert.
Hadde jeg vært tynn så hadde jeg vel blitt beskyldt for å ha spiseforstyrrelse eller noe sånt nå, men siden jeg er tjukk så er det nok greit.

Nå har jeg sett Twilight!

Fin den.
Som ei på Facebook så passende beskrev den: "Herlig cheesy!"

http://backseatcuddler.com/wp-content/uploads/2008/08/twilight-movie-poster.jpg

Det tristeste av alt var når hun dro fra pappan sin.
HUFFHUFF!

Kjøttoman!

Jeg er blitt en skikkeliiiig kjøttoman!
Drømmer om kjøtt og craver kjøtt.

Når jeg gikk i 5. klasse så bestemte jeg meg for å bli vegetarianer (fortsatte å spise fugl og fisk) og holdt meg til det til jeg var 19 år.
Litt av en bragd siden det ikke var noe annet enn bare at jeg fikk det for meg, som gjorde at det ble sånn.
Var ikke noe prinsipper eller medfølelse for dyr eller noe sånt liksom..
Men nå skal jeg visst ta igjen alt kjøttet jeg ikke spiste i de årene??

Begynte jo da å spise kjøtt igjen, men har ikke vært så ille glad i det, så har ikke blitt så mye av det uansett.. er ikke særlig glad i rødt kjøtt, så spiser ikke noe særlig av det.
Thomas ELSKER kjøtt (som mannfolk flest) så etter at jeg ble sammen med han så har det blitt endel mer.

Noen som veit om craving på kjøtt kan være tegn på noe mangel eller no?
JEG VIL HA KJØTT!!!
NÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!

Tiiiirsdag i påskeuken.

I dag har vi vært og besøkt bestemoren min på eldrehjem.
Hun er ikke helt bra, så det er om å gjøre å benytte sjansen til å besøke henne, mens vi enda kan..

Etter det dro vi på cafe med foreldrene mine.
Cafeen som søte Linn-Annette jobber på, så slo av en liten prat med henne, før vi dro hjem.
Og nå er vi heime:) (ååååh, så mye begivenhetsrikt vi har å fortelle:p)
Sitter og ser på Camilla og tyven 2 på NRK super.
Fantastisk film som jeg ELSKET når jeg var liten.

http://www.mudistore.no/assets/images/DVDH1028_ae1e36_rszd_2.jpg

ÅÅÅÅÅH!!! jeg griner sånn på slutten. HUFF

Lagde marsipan i går som jeg skal dyppe i sjokolade i dag.
Mmmmm. PÅSKESNOP!

Gleder meg fælt til påskeferien til Thomas nå.
Blir en besøksrik ferie. Alle må få besøk når vi endelig har tid til det.

Og det var det jeg hadde å fortelle i dag:D

skjeling hos barn etter 6 måneder.

Er det noen som har erfaringer?
Send meg gjerne en mail

søndagsmiddag





Ovnsbakt torskefilet
hjemmelagd Sandefjordsmør og
bakte cherrytomater:
  • skjær et snitt i hver cherrytomat
  • salte, pepre og hell litt olivenolje over
  • sett i ovnen på 100 grader til de ser litt sånn ødelagte ut (jeg hadde de inne i ca 40 minutter. 20 alene og 20 med fisken)

Ukens veiedag

Ned 300 gram.
Det går jo bare såååå fort.
NOT!
Men ned er ned. og det er bedre enn oppgang!
Da har jeg gått ned 7.5 kilo tilsammen og har 29.7 igjen.
Satser på en skikkelig flinkeuke nå.

Far og datter

Finnes det noe mer nydelig?



Fedons franske sjokoladekake




Originaloppskriften er sånn:
2 plater a 125 g mørk kokesjokolade
150 g smør
5 store egg
125 g fruktose
2 ts vaniljesukker

Springform 24 cm i diameter
Stekes i oven ved 160 grader i 50-60 min.

Smør formen og dekk bunnen med bakepapir
Brekk opp sjokoladen og smelt den sammen med smøret på svak varme.
Rør kraftig til sjokolade og smør blir til en jevn masse.
Avkjøl til romtemperatur.
Skill eggene.
Pisk en tykk og lys eggedosis av eggeplommene, og halvparten av fruktosen og vaniljesukkeret.
Pisk eggehvitene stive og pisk inn resten av gruktosen til tykk marengs.
Rør sammen sjokoladen og eggedosis og vend i de stivpiskede eggehvitene.
Fyll røren i formen og stek kaken på nederste rille i ovnen.
Sett formen på en rist og avkjøl kaken i formen.
Klem ned det sprøe skallet på kaken når den er kald og glaser den med sjokoladeglasur

Sjokoladeglasur:
1 dl kremfløte eller soyafløte
1 plate a 125 g mørk kokesjokolade

Kok opp fløten. Brekk sjokoladen i små stykker og rør den i den kokende fløten så sjokoladen smelter. Gell den over kaken og glatt den forsiktig til. Sett kaken kjørlig så glasuren stivner.



Jeg brukte 100 gram 70% sjokolade og 150 gram Cloetta "sukkerfri" sjokolade i røra og 150 gram Cloetta i glasuren.
Brukte de 70 grammene med fruktose i maregnsen, men byttet ut resten av fruktosen med 2 gram Stevia.
Litt mindre karbohydrater, men ikke så veldig.
Men who cares.

NAMNAMNAM
Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011





Anneli og Emma-Sophie

26, Fredrikstad

Kontakt: ilennana@hotmail.com Opptatt av kosthold, glad i mat, har ei nydelig datter og skriver om en blanding av alt mulig som opptar meg i hverdagen.

Sponsorer



Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits