forside om oss livet med en Emma ned i vekt/kosthold barns kosthold mat/oppskrifter bryllup

Periodisk faste.

TRYKK HER FOR Å LESE OM PERIODISK FASTE!

For noen dager siden bestemte jeg meg for at jeg i noen dager skulle droppe alle faste måltider og vente til jeg faktisk ble sulten før jeg spiste. Da oppdaget jeg at jeg ble sulten på samme tid hver dag, nemlig klokka 12. Det er jo litt spennende. I dag sov jeg 2 timer etter at jeg hadde vært og levert Emma i barnehagen og ble ikke sulten før 14. Kroppen har mye interessant å by på, så det er spennende å forske litt på sånt.

Tenkte jeg skulle vente til jeg blir sulten på kvelden også, men det skjer ikke.. Har ikke lyst til å spise bare et måltid om dagen, så da ble det på en måte en slags naturlig periodisk faste på meg. Spiser mitt første måltid rundt 12-tiden og mitt siste i 20-tiden. Synes det virker veldig bra på meg. Har ikke opplevd å være slapp og sliten og har med en gang fått mye mer energi. Dette kan jo være tilfeldig, så må forske litt til før jeg kan slå fast noe. Sulten blir jeg hvertfall ikke, for siden jeg ikke er sulten før klokka 12 og da spiser et måltid med kalorier nok til å dekke en halv dag, så får jeg, naturlig nok ikke sultfølelsen.

Det eneste jeg er litt spent på er morgentreninger. I morgen skal jeg trene en time med Bodybalance først også spinning etterpå. Tenker jeg dropper å spise noe før Bodybalancen og tar en protein/karbobar før spinninga. Veldig redd for å bli helt tom og svime av, under den harde treninga. Det skulle tatt seg kraftig ut!

Gleder meg ille til å komme hjem etter en hard trening og bare spise et kjempestort måltid:D

Vet ikke om Fedon blir helt fornøyd med detta, men da blir det en slags Periodisk faste i samarbeid med Fedon i tiden fremover.

Berserk

Det er ikke ofte jeg klager over reglene her i Norge, for jeg synes ærlig talt at vi har det altfor godt, de aller fleste av oss, men leste denne artiklen på VG.no og kjenner at jeg blir matt, slapp og litt småprepelsk.

(bilde tatt av sjefen himself)

 

Verden er blitt et merkelig sted og ikke minst et sted som ikke lenger er for eventyrere! Gutta som var med på denne ekspedisjonen visste akkurat hva de gikk til. De ble bedt om å skrive testamente før turen, for God`s sake! Utrolig tragisk at de har forsvunnet, men de har vel ikke bedt om å bli leta etter? Det er vel noe som skjer automatisk når noe som dette skjer og at "sjefen" for ekspedisjonen skal komme i fengsel og få millionbøter er utrolig dumt. Kanskje rettferdig, men likevel dumt..

Hadde det vært fint om ingen lenger utforsket grenser? Ikke noe polferder. Ikke noen fjellklatrere. Ingen som utfordrer skjebnen litt. Vi trenger slike eventyrere som trosser grenser på tross av alle "farene" de kan møte på sin vei. De er klar over hva de driver med og hvordan det kan ende og fortjener litt cred for at de viser at ikke livet skal leves i frykt og med en hel masse begrensninger, tenk om`er og hva hvis`er, fordi at det kan skje en hel masse fælt..

Det er selvfølgelig et stoooooort etisk dilemma dette med at folk kanskje må ofre livet for å hente ned folk som dør på klatreekspedisjoner og lignende, men i dette tilfellet har det ikke vært snakk om å sette noen liv på spill. Båtene som har leta ville vært i farvannet uansett.

Håper de som er savnet blir funnet snart.. For familien deres sin skyld og for fredens skyld. Tenk så fantasitsk det hadde vært om de var stranda et sted? Kanskje de har hatt en lang ferd og sitter med en paraplydrink på en sydhavsøy? Neida.. Det er vel å tro på julenissen at det er bra med dem, men får håpe de sitter med paraplydrinken, hvor enn de er.

 

PS: meningene mine her er heeeelt uavhengige av at jeg synes Jarle Andhøy er usannsynlig HOTT!!.. sukk

 

Det er ikke for ingenting "Jarle Andhøy kjæreste" er det første forslaget til søkefrase, som kommer opp når man typer inn navnet hans på google.

Piluttandeg piloxing

Yes, nå har jeg vært på Piloxing.

Det var dritgøy!!

En fantastisk blanding av de letteste, men samtidig usannsynlig effektive pilatesøvelsene og helt basic, men kondiskrevende bokseøvelser. Overkropp og underkropp i skjønn fysisk harmoni, som fører til at pulsen holder seg jevn høy. Full av fart og brann i lårene.
Dette er en typisk time som blir mer og mer slitsom, jo mer man kommer inn i øvelsene, men jeg vil tro at de som er ute etter en skikkelig kondisøkt kanskje ikke kommer til å føle seg helt tilfredsstilt, så ville ikke gått til min første piloxingtime med forhåpninger å bli skikkelig sliten. Synes Zumba er mer slitsomt, sånn sett.
Men tro meg, denne treningen er hundre prosent mer effektivt enn det føles som!
Kommer til å føle burnen i morgen.

Timen var satt opp sånn at vi trente boksing og pilates annenhver sang og vi trente barbeint.

Det eneste negative var at instruktøren ikke hadde tid til å fokusere på pustingen på pilatesøvelsene. Pustingen er jo der VELDIG viktig for effektiviteten.


Må se og få fiksa pulsklokka mi, så jeg ser hvor mye jeg brenner på disse timene.

Øyekatarr hurra.

Jada. I dag var Emma endelig på plass i barnehagen etter ei hel uke borte og jaggu måtte jeg ikke hente henne etter bare to timer, fordi at hun har fått øyekatarr. Hun var kraftig fornærmet over å måtte forlate barnehagen på det tidspunktet.

Er det ikke det ene så er det det andre!

Må si det er en festlig oppgave å skulle dryppe øyenene til en sånn liten sta kålmark. Det er jo klin umulig! Hun skriker med hele sin kraft og livets lyst og kniiiiper igjen øynene, så øyenlokkene nesten krysser seg.

Menmen. Får håpe den amputerte lille dryppinga jeg får til, hjelper litt. Ser hvertfall sånn ut.


Heldigvis så trenger ikke barn være hjemme fra barnehagen i evig tid på grunn av dette. Fikk beskjed om at det bare var til å levere henne i morgen, så fort hun var i gang med behandling.

Nå synes jeg den lille jenta mi skal få lov til å være 100% frisk og rask i hvertfall i en hel uke! Det har nemlig ikke skjedd siden hun begynte i barnehagen 15. Desember.

En ny treningsopplevelse.

Yes. Jeg er veldig godt i gang med treninga om dagen og i kveld skal jeg prøve noe heeelt nytt, nemlig Piloxing.

"- Vi har stor tro på Piloxing fordi det er en god miks av utholdenhet og hurtighet fra boksing, samt bevegelighetstrening og styrking av kjernemuskulaturen fra pilates, sier Von Streng i Sats."

Gleder meg!

Farlig godt!

Er totalt forelsket i denne nye, deilige sjokoladen!
Sunn kan man vel ikke akkurat kalle den, men who cares.

Den er akkurat like deilig som den ser ut til å være, på bildet!

Den fjerde barnesykdommen og ny baby.

Først må jeg gratulere min kjære, vakre Maren som fikk en nydelig liten Jenny i natt.
Vi gleder oss såååå mye til å komme på besøk!

 

Emmaen min har vært så syk de siste dagene. Begynte med feber på søndags ettermiddagen og det fortsatte på mandag, tirsdag og litt på onsdag. På mandag og tirsdag var den ordentlig seig, men den var ikke så ille på onsdag, så vi ringte ikke legen. Nå, i dag, ser jeg at hun har fått utslett på bryst og rygg, så da er det vel Den fjerde barnesykdommen hun har. Ikke noe særlig, men skal visst ikke være noe farlig og nå har jo feberen gått over, så da får hun bli frisk av segselv.

 

Stakars lille vennen..

Hva skal jeg gjøre med denna bloggen a?

Har liksom mistet alt som heter skriveglede her nå og har ingenting å by på.

Livet går sin gang. Mamming, skoling, jobbing, trening og dett er dett.

Teen mom på MTV

Har fulgt med på denna serien ganske lenge nå og der er det mye forskjellig, må jeg si. Er ganske mye man kan si om et par av folka der..


Men det er en av de fire historiene som bare rører meg så utrolig masse..

16 år gamle Catelynn og Tyler som adopterer bort den lille snella si, på tross av at foreldrene deres er sterkt i mot det. Moren til Catelynn og faren til Tyler er sammen, men faren sitter i fengsel for vold mot moren, eller noko sånt. (Hun mener hun var full når det skjedde og ikke husker noe da...) Mora til Catelynn bedriver helt syk psykisk misbruk av dattern sin, hvor hun hele tiden kjefter og skriker og sier at hun er "ferdig" med henne, fordi at hun har gitt bort ungen sin osv.. Det er vel virkelig det man trenger når man som 16-åring tar en såpass voksen avgjørelse. Blir helt sjokkskada av hvor fjern det virkelig går ann å bli.. Og synes det er utrolig at barn kan bli så ansvarlige, når de har foreldre som er så på jordet.. Det er jo lett å "bli helt på jordet" med alt verden har å by på av distraksjoner nå om dagen, så skal ikke dømme dem for det, men likevel så er det rart..

De har en såkalt "åpen adopsjon" og adoptivforeldrene til lille Carly virker utrolig inkluderende og for at de skal ha et godt, åpent forhold..
I dag fikk disse to møte dattern sin for første gang siden de "ga henne fra seg" etter at hun ble født.


Kan aldri i verden se for meg at jeg noengang hadde klart å adoptere bort ungen min.. Uansett hvor fucked up situasjonen rundt hadde vært..
Så ego er jeg.
Kunne sikkert vurdert det, men aldri i verden om jeg hadde klart det.
Det må bare ekstraordinært sterke mennesker til for å takle noe sånt.. Og det må være utrolig vanskelig og rart å treffe barnet sitt type èn gang i året..

En veldig overgang å gå fra Norske "Unge mødre" hvor det er utrolig mye snakk om KROPP nå om dagen (PUPPÆRPUPPÆRPUPPÆR)  til en episode av "Teen mom", hvor to 17-åringer får holde dattern sin for andre gang, når hun er ett år gammel..

Sukk...

SmoothiepatootieLille berta mi, elsker smoothien sin!
Hun tripper rundt på kjøkkenet når hun ser det er smoothie på gang.

 

"Mmmmmmm namnamnam"

Les mer i arkivet » Februar 2011 » Januar 2011 » Desember 2010

Anneli og Emma-Sophie

25, Fredrikstad

Kontakt: ilennana@hotmail.com Opptatt av kosthold, glad i mat, har ei nydelig datter og skriver om en blanding av alt mulig som opptar meg i hverdagen.

SponsorerKategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits