forside om oss livet med en Emma ned i vekt/kosthold barns kosthold mat/oppskrifter bryllup

Semisporty ferie.

Vi hadde egentlig ikke planer om å dra på ferie år. Økonomien er ikke akkurat noe å skryte av etter et år på skolen, for å si det mildt. Meeen, det går ikke ann å ha ei uke ferie, sånn som jeg har, og ikke dra bort.

Så da blir det hva man vel kan kalle semisporty ferie? Ikke sporty, sånn som Christine, som skal sykle Norge på langs, men semisporty ala sykkelferie i Danmark med telt og alt som hører med..


Nærmere bestemt så skal vi til den fantastiske sykkeløya Bornholm. Etter det jeg har blitt fortalt er det ca 10 mil rundt hele øya og vi har IKKE planer om å spurtsykle rundt akkurat. Har tross alt en snart toåring, midt i toårstrassen med i sykkelvogna, så må nok stoppe 37 ganger per kilometer for isspising, bading og trassing. Vi tar det litt som det kommer. Is får vi jo masse plass til, med all den syklinga. Hurra!


Ser kanskje uskyldig ut, men..


Er redd jeg har en enormt overdrevet romantisk forestilling av camping? Glemmer liksom helt vonde rygger, myggproblemer, klamt telt og det som er. Heia fortrengelsen. Men, jeg gleder meg hvertfall. Drar mandag om halvannen uke.

Husker dissa sykkelferiene på Bornholm var ekstremt populære når jeg var rundt 14.

Det meste er handlet inn.. Sykkelvogn til Emma-Sophie (takk for Finn.no), sykkelstativ til bilen (takk til Biltema), telt, soveposer, liggeunderlag, fergebiletter. Vi er i det hele tatt klare.

Blir hæææliii!

Mini-ferie.

Har bestilt hotellovernatting på Smögen havsbad, 10.-11. juli, for Thomas og meg og kanskje Emma. (får tenke litt på den)
Smøgen er bare så nyyyyydelig, skikkelig svensk sommeridyll sted, så håper virkelig vi får pent vær..

(Bilder fra smogenhavsbad.se)http://svt.se/content/1/c6/48/89/78/STOR_Smogen.jpg

Deilig med en liten mini-ferie i ny og ne

Rene speiderfesten

Glemte grøten til Emma hjemme og her er det umulig å få tak i skåler, siden hotellrestauranten ikke ligger på selve hotellet.
Ikke hadde de noe babymat på butikken heller..
Så da måtte det improvisering til;)

Kokte vann, løste opp noen skiver Wetabix med et par skjeer MME i også fant vi noe fruktmos på butikken her og ei pakke med skikkelig smør (IKKE margarin);)
Skjærte vi av bunnen på ei flaske.
Og
TADASer deilig ut vel?
Eller..:p

Smakte ikke så værst da altså.


Dagen før dagen.

Jaa, i morgen drar vi ENDELIG! Gleder meg masse masse.
Vært mye å ordne i dag, men nå er det meste pakket og det eneste som står igjen er å rydde i huset her..
Kjedelig å komme hjem til rotete hjem.

Tar med PCen for å legge inn bilder.
Vet det er internett der, men står at man må ha med ledning og siden vi deler nett med naboen her, så kan jeg ikke akkurat ta med den:p

Skal bli deilig å komme seg bort litt og lade opp til jobb og skolestart..
Les mer i arkivet » Juli 2011 » Juni 2011 » Mai 2011

Anneli og Emma-Sophie

26, Fredrikstad

Kontakt: ilennana@hotmail.com Opptatt av kosthold, glad i mat, har ei nydelig datter og skriver om en blanding av alt mulig som opptar meg i hverdagen.

SponsorerKategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits