forside om oss livet med en Emma ned i vekt/kosthold barns kosthold mat/oppskrifter bryllup

Om å skynde seg langsomt.

Er det noe jeg får testet ut nå om dagen så er det min evne til å skynde "meg" langsomt. Dette er ikke min styrke! Jeg evner ikke noe særlig å ta en dag av gangen, eller å se hver dags seier som store seire. Det er jo så langt unna målet..

Jeg har ikke så mye valg. Skuldern min var helt på et 0-punkt hva styrke og bevegelsesrom angår og nå har jeg trena den opp masse og klarer å løfte den såååå høyt:Det er ikke akkurat imponerende, er det vel? Innimellom føles det sykt imponerende og jeg viser triks til mine kjente og kjære om hvor utrolig sterk jeg er blitt. Innimellom føles det bare helt bortkastet. Fem uker med fysioterapi tre dager i uka og that`s it? Det går så treeeegt! Jeg vil på skole, jeg vil på jobb, jeg vil trene! Jeg skal sykle ritt i Juni, jeg må trene til det! Må på spinning. Vil markløfte og knebøye og alt som er moro.

I mellomtiden så jobber jeg med denne evnen jeg har til å ikke skynde meg langsomt og det enda større problemet jeg har: ikke klare å ta en dag av gangen.

Don`t get me wrong altså! Jeg trener om dagen. I dag klarte jeg å sitte 60 minutter på ergometersykkelen uten at jeg fikk vondt i skuldern. Det klarte jeg ikke forrige uke.

Det går fremover. Med store skritt, EGENTLIG.

Men..

"Jeg gikk ned 600 gram forrige uke, men jeg skal jo ned 15 kg! Kommer aldri til å gå ned de 15 kiloene.. "

Noen som kjenner seg igjen? 600 gram er jo kjempebra, men man klarer ikke helt nyte det, for det er sååå langt igjen. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har gitt opp, sprukket og lignende fordi at "Ja, jeg er flink, men har jo sååå langt igjen." Vil ha mer, mer, mer.

3 kommentarer

mittlivoghelse

15.nov.2011 kl.15:42

Kjedelig med den skulderen altså. Kommer det til å ta lang tid å trene den opp igjen? Synes du er flink og står på :)

Anneli og Emma-Sophie

15.nov.2011 kl.16:20

mittlivoghelse: det skal skje endel med styrken de tre første månedene, også er det ca et år som er vanlig tid for å få normal bevegelighet. Så høyt jeg har den der er så høyt den kommer pga at leddet stivner helt når det holdes i ro i et par uker.

tjukkebollefeita

17.nov.2011 kl.17:31

Jeg er der titt og ofte. Så glad for alt jeg har gått ned, men det er jo så langt igjen, så ser liksom ingen ende på det. Er heldigvis i en god periode nå, slik at jeg nyter veien nedover:D I allefall nesten:p

Skriv en ny kommentar

hits