forside om oss livet med en Emma ned i vekt/kosthold barns kosthold mat/oppskrifter bryllup

Vår store kjærlighet om dagen

 

Ååååh, jeg ELSKER det altså! Skulle nesten tro jeg var gravid, for jeg MÅ BARE HA to knekkebrød med makrell i tomat til frokost hver dag.

 

Emma elsker det også, så det går mye makrell i tomat her om dagen:p Før i tiden var det et veldig billig pålegg, men er ikke det lenger akkurat. Men gud så godt da..

 

Emmert elsker forresten tran. Går det egentlig ann? Når hun får ei teskje så lyser ansiktet hennes opp i et stoooort glis også følger hun etter flaska for å få mer. Ler like godt hver gang, for det burde jo virkelig ikke være mulig. Men hun er jo vant til å få fiskeolje og det smaker tretten hakk verre enn "vanlig" tran.

6 kommentarer

Maren Helene

26.nov.2010 kl.22:42

sv: Det har du rett i da.. han er jo dritflink! : ) Men det er jo bra da. At han er så flink altså.

SuperRosa!!

28.nov.2010 kl.16:13

Syntes det er godt med egg oppå også jeg :) (oppå makrellen vel å merke, ikke tranen)

Anneli og Emma-Sophie

28.nov.2010 kl.22:00

SuperRosa!!: Det har jeg aldri smakt gitt! Synes liksom makrell i tomat er nok mat i segselv, men må jo prøve det en gang:p

Veslemøy

29.nov.2010 kl.10:35

Jeg spiser også lovlig mye makrell i tomat for tiden. Nam! Spiser så mye av det at jeg måtte prøve First Price sin for å spare litt penger, men den kan ikke måle seg med Stabburets.

Anneli og Emma-Sophie

29.nov.2010 kl.18:25

Veslemøy: Har hørt den ikke er noe særlig.. Mener huske jeg kjøpte endel av den for en stund tilbake og at det var mye skinn i den? Er litt pinglete når det gjelder skinn:p

SuperRosa!!

29.nov.2010 kl.23:41

Fattern mener de beste er Stabburets sin og Oscar's.

Skriv en ny kommentar

hits