forside om oss livet med en Emma ned i vekt/kosthold barns kosthold mat/oppskrifter bryllup

Hvordan får man sår til å gro, fortfort?

Da tenker jeg på sår på brystvorter/knopper eller whatever you like to call it!

That`s what I`d  like to know!

Har et lite sår på hver, men det er jo umulig å få selv de minste sår til å gro, når de skal irriteres og rives opp ca hver 3. time.

Og ikke si Purelan, for det funker ikke en dritt!

6 kommentarer

Nybakt mamma til lille William

30.okt.2009 kl.14:32

Det finnes jo mange fler brystvortekremer på markede. Har hørt at andre funker når purelan ikke funker, så du kan jo prøve deg litt fram. Og så har du sikkert hørt hundre ganger at det er lurt å lufttørke vortene etter amming og smøre litt melk på dem ;)

Sikkert mange kjærringråd ute å går, har lissom brukt brystskjold hele tiden så har aldri hatt såre brystvorter så er nok ikke så mye til hjelp for deg.

Men håper det gir seg snart da, er sikkert ikke noe godt.

(men ikke finn på å kaste purelanen, den funker helt utemrket mot tørre lepper og munnsår)

klemsi

Siri

30.okt.2009 kl.15:51

Jeg syns salva til avent funker bra. Har hatt sprekk 2 ganger og da har jeg ikke orka å amme fra den puppen, for det er jo så forbanna vondt! Så da har jeg heller pumpa og gitt flaske til såret har omtrent grodd. Åh, disse puppa asså! :)

Maren Helene

30.okt.2009 kl.16:17

Er såret PÅ brystvorta liksom? Eller i området rundt?

Hvis det er fysisk mulig, og Emma fortsatt kan få pupp, kanskje det går an å sette på et sånt lite rundt plaster?

Ida Pida

30.okt.2009 kl.17:41

Jeg brukte albueskjell med begge barna!! Å jeg hadde sår en gang, brukte de, så slapp jeg sår resten av svangerskapet

man spruter ut litt melk i de å setter de på med et innleg utenpå, de suger jeg UBEMERKET på å holder brystvortene fuktige hele tiden.Noe som forebygger sår. Det er viktig å koke skjellene hver dag, å luft tørke omtrent hver gang så man ikke får sopp (jeg fikk aldri det)

Å du tenker kanskje de lekker over? Nope aldri har det skjedd.

prøv på apotek eller sykehus om du trenger? Jeg kjøpte mine på fødeavdelingen i tbg, men de selger ikke lengre nå fordi ingen gidder prøve å da går de ut av salg

men jeg LOVER, det er det beste jeg NOEN gange rhar prøvd å jeg har ammet to barn!

Milleh

31.okt.2009 kl.06:21

Jeg signerer posten over her. Dette skal fungere veldig bra. Her har du en link http://www.albueskjell.no/ :) Håpe uansett det går over eller at du kanskje får tak i albueskjell som nevnt over i stedet for å måtte bestille. Eller så kan du kanskje prøve skjold? Det fåes på apoteket. KlemKlem :)

Sally

05.nov.2009 kl.18:48

Har du prøvd brystvortekremen til tomtomMama? De som kjøper tomtom Baby produkter fra www.levlogisk.no får med gratis prøve på denne kremen så lenge lageret rekker...(og prøven er såpass at man kan bruke den lenge...er jo ikke mye man trenger for hver gang) Den har forresten fått gode kritikker rundt om kring, om du ønsker kan jeg sender deg linker ;)

Skriv en ny kommentar

hits